(+34) 934570193 okb@okb.cat

Radiofreqüència facial Reaction

La radiofreqüència consisteix en l’aplicació d’ones electromagnètiques d’alta freqüència que provoca, de forma indolora, l’escalfament controlat de les diferents capes de la dermis. Aquesta genera un camp elèctric que canvia de positiu a negatiu, la qual cosa provoca un moviment rotacional de les molècules que genera calor. És una alternativa terapèutica per a la cel·lulitis i flacciditat corporal. És un mètode que mitjançant un escalfament profund i controlat que afecta a la pell i teixit cel·lular subcutani. Provoca una cascada de reaccions com la col·lagènesi (tibant la pell i els septes fibrosos), drenat de l’èxtasi limfàtic del greix, millora de la circulació de la pell i teixit subcutani, amb la consegüent disminució de l’aspecte de la pell de taronja i millora de la flacciditat alhora que es produeix una reducció volumètrica de l’àrea tractada.

Radiofreqüència facial               Durada: 25′ /60′          Preu: 30€ / 55€

Radiofreqüència corporal          Durada: 35′ /60′          Preu: 35€ / 55€

BENEFICIS

  • Augmenta la circulació sanguínia del teixit gras, millorant el seu metabolisme i amb això el flux per al seu rebuig, tenint com a conseqüència la disminució del gruix adipós i de la cel·lulitis.
  • Afavoreix el drenatge limfàtic natural del cos. S’eliminen els líquids i toxines del pannicle adipós afectat de cel·lulitis.
  • Estimula la formació de nou col·lagen i elastina en capes internes, reestructurant el teixit subcutani i dotant-lo de fermesa, la qual cosa es tradueix externament en una pell més ferma.
Cavitació

Tècnica no quirúrgica per a eliminar el greix localitzat mitjançant l’ús d’ones ultrasòniques de baixa freqüència. Els ultrasons en un mitjà líquid provoquen la creació de microbombolles per l’oscil·lació ràpida de canvis de pressió. Aquestes bombolles pressionen la zona interna de la cèl·lula de greix fins a aconseguir trencar la membrana cel·lular, d’aquesta forma el greix queda alliberat. Posteriorment, part del greix s’elimina amb l’orina a través del sistema limfàtic i per això és convenient recórrer a tècniques complementàries de drenatge limfàtic o pressoteràpia, així com beure abundant aigua abans i després de cada sessió.

Consultar preus

BENEFICIS

  • Eliminació del greix localitzat i pell de taronja.
  • Pèrdua de volum.
  • Estimula la circulació sanguínia.
  • Millora l’elasticitat i aparença de la pell.
  • Ajuda al fet que el cos elimini toxines.
  • Procés indolor.
  • Aplicable a tot tipus de pell.

Bailèn, 145, 08037 Barcelona
okb@okb.cat  –   (+34) 934570193
Whatsapp: (+34) 628907055

NEWSLETTER

Termes i Condicions
Política de Cookies
Política de Privacitat Xarxes Socials
Clàusules Legals