(+34) 934570193 okb@okb.cat

Tractaments > Noces i esdeveniments

La teva imatge personal és fonamental en aquests dies especials en els que vols estar radiant. Aconsellem en aquests casos una entrevista amb l’especialista per efectuar un diagnòstic sense compromís i confeccionar un programa de tractaments que s’adapti al teu pressupost i als dies o mesos que queda per a la celebració de l’esdeveniment.

A OKB et podem assessorar amb:

Tractaments facials. Un maquillatge no lluirà si la pell no està en condicions. Un bon diagnòstic i un adequat tractament és fonamental per a que la teva pell estigui hidratada, lluminosa, descongestionada fresca i unificada.

Tractaments corporals. Sedueix la teva ment, cos i esperit amb els nostres rituals de bellesa. Despertem els teus sentits mitjançant exquisits rituals que recorren tot el teu cos proporcionant una sensació de confort i equilibri intern.

Mans i peus. Les mans atreuen l’atenció i reflecteixen part de la nostra personalitat, així com uns peus saludables i nodrits.

Maquillatge. En funció del teu oval facial, celles, color de pell i d’ulls et proposarem un estil·lisme personalitzat.

Teràpies manuals. L’estrès i nervis de casar-se i preparar unes noces o un esdeveniment important sol passar factura i reflectir-se en la pell. Un massatge relaxant és una bona manera de prevenir possibles alteracions o irritacions cutànies.

I per a aquelles ocasions especials, t’oferim el maquillatge a domicili o qualsevol tractament que puguis necessitar, adaptant-nos a tot moment als teus desitjos i necessitats.

Bailèn, 145, 08037 Barcelona
okb@okb.cat  –   (+34) 934570193
Whatsapp: (+34) 628907055

NEWSLETTER

Termes i Condicions
Política de Cookies
Política de Privacitat Xarxes Socials
Clàusules Legals