(+34) 934570193 okb@okb.cat

Envoltura de fangos y algas

Tractaments > Corporals > Embolcall de fangs i d`algues

EMBOLCALL DE FANGS

Si hi ha un tractament que ve utilitzant-se des de temps immemorials amb èxit, és sens dubte, la fangoteràpia. El fang posseeix magnesi, zinc i silici, grans regeneradors cel·lulars; encarregats de reactivar la formació d’elastina i col·lagen. Les seves propietats ens ajudaran a la regeneració cel·lular, eliminar toxines allotjades sota la pell i tenir una millor aparença i una pell més radiant.

EMBOLCALL D’ALGUES

Les algues són una font indiscutible de vida. Concentren les riqueses del mar: vitamines, oligoelements, iode, magnesi, potassi, ferro, seleni, zinc etc. La nostra pell, mitjançant els porus, absorbeix aquests concentrats que aporten innombrables elements vitals per a la salut i bellesa. Els seus efectes van des de combatre la cel·lulitis fins a la re mineralització de la pell. Les seves propietats fan que tinguin característiques aprimadores en ajudar a eliminar greixos localitzats i toxines deixant la pell molt suau. Tractament ideal per a pells àtones, flàccides i edematoses.

Durada: 45′          Preu: 59€

BENEFICIS FANGS

  • Acció antiinflamatòria i calmant.
  • Aportació de sals minerals i oligoelements que la pell necessita.
  • Estimulació de la circulació.
  • Acció intensa a les pells que tenen els porus dilatats, eliminant l’excés de greix i segellant els porus.

BENEFICIS ALGUES

  • Tonificant, amb la reafirmació dels teixits cutanis en general i amb excel·lents resultats en la prevenció i tractament de les arrugues, estries, etc.
  • Reequilibrant, aporta hidratació, proteïnes, vitamines i minerals. Produeix una ràpida regulació dels desequilibris a les pells grasses, seques o sensibles.
  • Desintoxicant, facilita una millor eliminació dels residus a nivell de les glàndules sudorífiques i sebàcies, font d’una millor vitalitat cutània. L’efecte obtingut és d’una pell molt més bonica.
  • Ideal com a complement en tractaments d`aprimament i reafirmants.

Bailèn, 145, 08037 Barcelona
okb@okb.cat  –   (+34) 934570193
Whatsapp: (+34) 628907055

NEWSLETTER

Termes i Condicions
Política de Cookies
Política de Privacitat Xarxes Socials
Clàusules Legals