(+34) 934570193 okb@okb.cat

CLÀUSULA INFORMATIVA RGPD i LSSI-CE

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de ROYAN SALUD SL amb B66777178i domicili social situat a C/BAILEN 145, LOCAL 08037, BARCELONA , amb la finalitat de poder atendre els compromisos derivats de la relació que mantenim amb vostè. En compliment amb la normativa vigent, ROYAN SALUD SL informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

ROYAN SALUD SL informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que ROYAN SALUD SL es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic aizquierdotejero@gmail.com

Així mateix i d’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en el seu article 21, sol·licitem també el seu consentiment exprés per enviar-li publicitat dels nostres productes o promocions que considerem puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un correu electrònic a l’adreça de correu electrònic: aizquierdotejero@gmail.com.  

  • Nom i cognoms o Raó social
  • DNI o CIF
  • Signatura de l’interessat

Bailèn, 145, 08037 Barcelona
okb@okb.cat  –   (+34) 934570193
Whatsapp: (+34) 628907055

NEWSLETTER

Termes i Condicions
Política de Cookies
Política de Privacitat Xarxes Socials
Clàusules Legals